top of page
20190708_171315.jpg
RETREAT OCH KURSER

 

 

Här kan du läsa om våra kommande retreat, kurser och aktiviteter. 

TANTRISKA KVÄLLAR FÖR PAR 

Vi möter par (maximalt 10) och skapar en mjuk och behaglig afton tillsammans. Det är ett enkelt och skönt sätt att stanna upp en stund med din partner och komma varandra nära i vardagen. Vi gör några enkla övningar tillsammans och pratar om ett ämne i gruppen. En kärleksboost i vardagen!

Alla övningar och samtal är helt valfria, ingen tvingas att göra något mot sin vilja. Och du gör alla övningar med din partner. Övningarna handlar om kommunikation, andning, stillhet, beröring och rörelse. Vi guidar gruppen varsamt och du får möjlighet att ge uttryck för det som finns inom dig - lust och glädje, sorg och längtan, ilska och smärta, njutning och närhet. Allt som finns där inne är tillåtet och välkommet.

 

För oss handlar tantra om att vara närvarande i mötet med din älskade. Att verkligen mötas, långt bortom ord. För att kunna göra detta behövs en medvetenhet om mina egna behov, en känslomässig lyhördhet inför min partner samt fungerande kommunikationskanaler. Det är detta vi övar på.

Vem kan delta?

Alla som har en seriös, fast relation och vill fördjupa den. Kanske vill ni uppleva mer kontakt, förstå varandra bättre, bli inspirerade till nya sätt att mötas på eller kanske bara få en egen stund där ni pausar från vardagen.

När och var

Vi har uppehåll och planerar att eventuellt ta upp kvällarna igen längre fram. Hör gärna av dig via mejl om du har frågor eller vill anmäla intresse. 💕

TANTRISKT RETREAT FÖR PAR 

På en retreat går vi på djupet. Här jobbar vi med rädslor och förlåtelse, hängivelse, kommunikation, lust och njutning. Även om du bara gör övningar med din partner kommer ni att ha stort utbyte av de andra paren, eftersom många av oss upplever liknande saker i våra relationer. 

Läs mer om hur en retreat kan se ut här. 

Vem kan delta?

Alla som har en seriös, fast relation och vill fördjupa den eller tillsammans upptäcka nya sätt att mötas. 

När och var

Vi har inga retreat planerade just nu 💕

bottom of page