top of page

TANTRAKVÄLLAR FÖR PAR PÅ ÖSTERLEN

Unna er en fin kväll tillsammans och bli kära på nytt

Nu när restriktionerna har släppt tar vi upp våra träffar för par igen. Vi möter 3-5 par och skapar en mjuk och behaglig afton tillsammans, hemma hos oss i Sankt Olof på Österlen. Det är ett enkelt och skönt sätt att stanna upp en stund med din partner och komma varandra nära i vardagen. Vi gör några enkla övningar tillsammans och pratar om ett ämne i gruppen. En kärleksboost i vardagen!

Alla övningar och samtal är helt valfria, ingen tvingas att göra något mot sin vilja. Och du gör alla övningar med din partner. Övningarna handlar om kommunikation, andning, stillhet, beröring och rörelse. Vi guidar gruppen varsamt och du får möjlighet att ge uttryck för det som finns inom dig - lust och glädje, sorg och längtan, ilska och smärta, njutning och närhet. Allt som finns där inne är tillåtet och välkommet.

 

För oss handlar tantra om att vara närvarande i mötet med din älskade. Att verkligen mötas, långt bortom ord. För att kunna göra detta behövs en medvetenhet om mina egna behov, en lyhördhet inför min partner samt fungerande kommunikationskanaler. Det är detta vi övar på.

Vem kan delta?

Alla som har en seriös, fast relation och vill fördjupa den. Kanske vill ni uppleva mer kontakt, förstå varandra bättre, bli inspirerade till nya sätt att mötas på eller kanske bara få en egen stund där ni pausar från vardagen.

Det praktiska

Tid: Söndagar kl. 18.00 – 21.00

Datum under hösten 2021: 31 oktober, 14 november, 5 december, 19 december

Plats: Österlen, Sankt Olof

Pris: 200 kr per person

Anmälan: mejla till levandevardag@gmail.com eller sms:a eller ring till Helena (0733 633 233)

Ni kan delta en eller flera kvällar. Vår erfarenhet är att det blir en tryggare stämning och djupare möten om samma par träffas flera gånger, varför vi prioriterar par som vill återkomma. Men självklart ska ni först prova på och se om det känns rätt för er!

bottom of page